Sidebar Menu

ARTMETALI, Oštrice 130
42220 Novi Marof, HRVATSKA

E: info@art-metali.hr
T: +385 42 621 345

Politika privatnosti

Ovu webstranicu sufinancirala je Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

O nama

 

Prepoznatljivi na tržištu nudeći kvalitetan proizvod našim kupcima

Prepoznatljivi na tržištu nudeći kvalitetan proizvod našim kupcima

Tvrtka je proizašla iz obrta te sa svojim dugogodišnjim iskustvom i tradicijom vodeći smo u projektiranju, izradi, montaži svojih proizvoda i usluga na Hrvatskom i inozemnom tržištu.

Projektiramo, proizvodimo, dostavljamo, montiramo naše proizvode i usluge te sa kvalitetnom suradnjom naših kooperanata uspješno odrađujemo i najzahtjevnije investicije. 

Vodimo se načelima poslovne i društvene odgovornosti koristeći se pritom svojim znanjima, iskustvima i novim tehnologijama kako bismo u proizvodni proces utkali inovativnost i time postati prepoznatljivi na tržištu nudeći kvalitetan proizvod našim kupcima. 

Stručnim i educiranim  djelatnicima u opremljenoj hali od 1000 m² uz pomoć suvremenih strojeva i alata radimo na kvalitetnoj izradi naših proizvoda. Kontinuiranim ulaganjem u proizvodne pogone, moderne strojeve i stručne kadrove osigurali smo čvrstu poziciju i konkurentnost na tržištu Republike Hrvatske i EU.

O našem dugogodišnjem iskustvu i dokazanoj kvaliteti svjedoči i velik broj uspješno provedenih i završenih projekata diljem Hrvatske. Vjerujemo da ćete kroz pregled referentnih objekata prepoznati tvrtku ARTMETALI kao pouzdanog suradnika i partnera.