Sidebar Menu

ARTMETALI, Oštrice 130
42220 Novi Marof, HRVATSKA

E: info@art-metali.hr
T: +385 42 621 345

Politika privatnosti

Ovu webstranicu sufinancirala je Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

EU projekt

 

EU projekt

logici

Naziv projekta: „ART METALI – RJEŠENJA BUDUĆNOSTI“

Naziv korisnika: Artmetali d.o.o.

Ukupna vrijednost projekta: 9.710.206,25 kuna

Bespovratna sredstva: 3.529.391,25 kuna

Kratki opis projekta:  Poduzeće Artmetali d.o.o. specijalizirano je za proizvodnju svih vrsta kovane bravarije, kovanih ograda i ogradnih sistema te raznih metalnih proizvoda i galanterije. Ograničeni proizvodni kapaciteti onemogućavaju povećanje proizvodnje i razvoj novih proizvoda što poduzeće prisiljava da čak 42% proizvodnje podugovara s vanjskim dobavljačima. Provedbom projekta Korisnik će izgraditi novi proizvodni prostor i nabaviti proizvodnu opremu što će omogućiti povećanje kapaciteta i diverzifikaciju ponude. Povećanje proizvodnih kapaciteta pratit će novo zapošljavanje i povećanje kompetencija djelatnika, a što će u konačnici rezultirati povećanjem prihoda od prodaje na domaćem i izlazak na inozemno tržište te jačanjem konkurentnosti na tržištu.

Ciljevi i očekivani rezultati:

Projekt „Art Metali – rješenja budućnosti“ početno je ulaganje koje će povećati proizvodne kapacitete korisnika, povećati njegovu tehnološku opremljenost, diversificirati proizvodni asortiman, ojačati kompetencije zaposlenika, povećati broj zaposlenih i ojačati konkurentnost prijavitelja na domaćem i inozemnom tržištu.

Ciljevi projekta su:

  • Povećati proizvodne kapacitete, diversificirati djelatnost te stvoriti tehnološku osnovu za proizvodnju novih proizvoda
  • Razviti nove kompetencije, povećati učinkovitost te ojačati tržišnu poziciju na domaćem i inozemnom tržištu.

Razdoblje provedbe 4. srpnja 2018. – 4. travnja 2022.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Kontakt osoba za više informacija: Roni Košćak (Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., 0915270749)

Za više informacija o fondovima Europske unije posjetite  www.strukturnifondovi.hr

Navedeni sadržaj isključiva je odgovornost poduzeća Artmetali d.o.o.