Sidebar Menu

ARTMETALI, Oštrice 130
42220 Novi Marof, HRVATSKA

E: info@art-metali.hr
T: +385 42 621 345

Politika privatnosti

Ovu webstranicu sufinancirala je Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Što radimo

 

Što radimo

Projektiranje

Prvi korak kod pristupanja novom projektu je shvaćanje potreba klijenta, tako naš stručni tim inženjera individualno pristupa svakom projektu neovisno o veličini projektnog zadatka. Bilo to komuniciranje s projektantima investitora kako bi se došlo do idealnih rješenja za izvođenje detalja ili rada direktno s klijentom u osmišljanju krajnjeg proizvoda.

Inžinjering

Izrada radioničkih nacrta, reznih lista i programa za cnc strojeve prema ovjerenoj dokumentaciji od strane projektanta ili klijenta. Vođenje gradilišta, izmjera pozicija za izvedbe, usluge izmjere PRODIM PROLINER digitalizatorom, kontrola izvedbe montaže na projektu, izrada 3D vizualizacija.

Proizvodnja

Baziramo se na proizvodnji aluminijske stolarije, ventilirane fasade, čelićnih konstrukcija, pod-konstrukcija, nadstrešnica, čelićnih, kovanih, aluminijskih, inox ograda, staklenih ograda kao i svih vrsta ogradnih sistema. Kontinuiranim ulaganjem u proizvodne pogone, moderne strojeve i stručne kadrove osigurali smo čvrstu poziciju i konkurentnost na tržištu Republike Hrvatske i EU.

Montaža

O izvedbi projektiranih detalja u zbilji brine naš stručni i izučeni tim montera i kooperanata, uvježbanom koordinacijom operative, voditelja gradilišta i samih montera osiguravamo bezprijekornu i kvalitetnu izvedbu krajnjeg proizvoda. Nastojimo svoje djelatnike i kooperante opremati sa suvremenom opremom i pomagalima, tako da naši monteri i inženjeri imaju na raspolaganju sve što im je potrebno za izvođenje najzahtjevnijih radnji (od aku alata do najsuvremenijih mjernih uređaja za digitaliziranje izmjera).